Sí Internetdiensten Planning en bereikbaarheid voor de gezondheidszorg

Sí Internetdiensten zorgt voor een betere bereikbaarheid, planning en administratie in de gezondheidszorg. We leveren vier producten, allemaal in de vorm van Software as a Service (SAAS). Via een webportal hebben de gebruikers toegang tot de functionaliteit van de verschillende systemen.


Sí levert op dit moment vier producten:


De Doktersdienst

On-line dienstrooster voor piket diensten, gekoppeld aan een telefooncentrale. Via één vast telefoonnummer wordt de beller (SEH arts of huisarts) doorverbonden met de op dat moment dienstdoende dokter.

De Doktersdienst wordt ook gebruikt door de organisatie van hulp- en informatielijnen, voor bijvoorbeeld GGD'en.

Lees meer over De Doktersdienst »

De Praktijkplanner

Planningssysteem voor specialistenpraktijk. Voor het inroosteren van spreekuren, afdelingstaken (supervisie, spoedsein, etc) en afwezigheid (vakanties, nascholing).

 

Lees meer over De Praktijkplanner »

Forensys

Administratief systeem voor de Forensische geneeskunde, zowel voor de verwerking van de medisch inhoudelijke (arrestantenzorg, Lijkschouw, forensische verrichtingen, euthanasie, etc) als de algemene administratie (ritten, declaraties, facturatie).

Lees meer over Forensys »

Ziropsys

Geautomatiseerd oproepsysteem in geval van calamiteiten. Personeel wordt opgeroepen middels SMS of geautomatiseerd telefoongesprek. Toegezegde opkomst (via SMS of bevestiging via menu bij geautomatiseerd telefoongesprek) wordt via de webportal geadministreerd.

Lees meer over Ziropsys »Neem contact op met Sí Internetdiensten »